Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στη Haliotis Holidays!

Στα δύο μας καταλύματα, Despina και Galini, προσφέρουμε σε οικογένειες, ζευγάρια, φίλους και μοναχικούς ταξιδιώτες μια ευχάριστη διαμονή. Τα στούντιο και διαμερίσματα περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο και έχουν μεσογειακή ατμόσφαιρα. Είναι καλά εξοπλισμένα για αυτοεξυπηρέτηση και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα.

Είναι μόνο λίγα βήματα μέχρι το κέντρο της Λάσσης με τις ταβέρνες, τα μίνι μάρκετ και τα καταστήματα με αναμνηστικά. Και η θάλασσα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση που δεν χρειάζεται αυτοκίνητο.

Και τα δύο καταλύματα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία και ταυτόχρονα είναι πολύ ήσυχα.

Θα θέλατε να εξερευνήσετε το νησί; Τα καταλύματά μας είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για πολυάριθμες εκδρομές. Μπορείτε να επισκεφθείτε την κοντινή πρωτεύουσα Αργοστόλι που ενώνει παραδοσιακό τρόπο ζωής και σύγχρονο life style. Ή θα κάνετε διάφορες ημερήσιες εκδρομές και να γνωρίσετε τη διάσημη παραλία του Μύρτου, το εντυπωσιακό σπήλαιο της Μελισσάνης, το μοναδικό βουνό του Αίνου, το κοσμοπολίτικο λιμάνι του Φισκάρδου και πολλά άλλα μέρη.

Περιμένουμε με χαρά την επίσκεψή σας!

Λίγα λόγια για εμάς

Η Haliotis Holidays είναι μια μικρή ελληνογερμανική οικογενειακή επιχείρηση. Στα δύο καταλύματά μας, Despina και Galini, φροντίζουμε προσωπικά τους επισκέπτες μας και ελπίζουμε να περάσετε όμορφα σε μας. Ευχαρίστως θα σας δώσουμε πληροφορίες για το νησί ή θα σας βοηθήσουμε αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες. Μιλάμε Αγγλικά, Γερμανικά και Ελληνικά.

Παρεμπιπτόντως, το λογότυπό μας περιλαμβάνει το κοχύλι Haliotis ή αλλιώς «αυτί της θάλασσας». Για μας είναι το πιο όμορφα κοχύλι που μπορείτε να βρείτε στο νησί μας και τυχαίνει να φέρει το οικογενειακό μας όνομα.